Banane prajite

de xana in Dulciuri, 9 Apr 2014 | 10568 vizualizari

 

Este prima data cand fac, sunt suuuper bune!

 

INGREDIENTE

  • 5-6 banane coapte dar nu moi
  • 2 albusuri
  • 1 lingura zahar
  • cateva linguri faina de grau
  • cateva linguri pesmet
  • ulei
  • un praf de scortisoara
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane prajite:

Taiem bananele fara coaja in jumatati. Cu ajutorul unei furculite facem niste riduri pe toata lungimea bananei. 

Luam fiecare bucata si o dam prin faina, apasand bine ca sa acoperim bine cu faina dar nu in exces, apoi o trecem prin albusurile usor batute cu zaharul si scortisoara, apoi prin pesmet.

Se prajesc in ulei suficient pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

xana 1

11.04.2014, 16:39

Bya Ralu 1

25.04.2014, 21:19

super idee!

JulyCris 1

23.05.2014, 23:55

E pt prima data cand vad...direct la favorite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Banane prajite in aluat cu sos cioco-caramel